Een Cadeaubon van KiddyColors

Ga eens voor een KiddyColors adeaubon!  ben jij op zoek naar een origineel kraamcadeau?  Dan zijn de  KiddyColors naamslingers helemaal iets voor jou! Is de naam van de baby nog niet bekend  of kun jij niet kiezen tussen al die leuke vormen en kleuren, of twijfel je over iets anders?  Met deze cadeaubon kan de gelukkige ontvanger de slinger helemaal zelf naar wens samenstellen.

Wij zorgen ervoor dat de cadeaubon mooi wordt ingepakt met alvast een leuk minifiguur, zodat jij een mooi cadeau hebt om te geven.  Staat het bedrag naar jouw wens er niet bij? Neem dan contact met ons op.

 

cadeaubon neutraal

cadeaubon meisje

cadeaubon jongen

 

Kies voor een origineel cadeautje

Wie een origineel geboorte cadeautje zoekt, maakt indruk met onze mooie, gepersonaliseerde naamslingers. Je kunt ze helemaal zelf samenstellen! Als de toekomstige moeder je de naam van haar kindje al heeft toevertrouwd, maak je een slinger met deze letters. De slinger hangt dan ook ontzettend leuk voor het raam na de geboorte! Kies voor een horizontale of verticale slinger en kies leuke kleuren, prints en figuurtjes die matchen bij de kinderkamer.

Ontwerp de slinger zelf!

Mocht je de naam van de baby nog niet weten, dan kun je kiezen voor mooie stoffen figuren en symbolen, zoals een hart, ster of maan. Voor stoere babykamers stel je een slinger samen met camouflagekleuren. Is de toekomstige moeder een liefhebber van panterprint? Pas de slinger daar dan op aan! Uiteraard is het ook mogelijk om een slinger in klassieke babykleuren te bestellen, zoals blauw, roze en lichtbruin.

Bestel je cadeautje bij ons in de webshop

Ben je enthousiast over de mogelijkheid van een gepersonaliseerd Babyshower of Geboorte cadeautje? Twijfel dan niet langer en bestel dit cadeautje inclusief een leuke cadeaubon meteen! Wanneer je je eigen slinger samenstelt, kun je aangeven dat je graag nog even een foto wilt zien voor we aan de slag gaan. Op die manier weet je precies wat je kunt verwachten. Afhankelijk van je bestelling en onze voorraad wordt je slinger in Nederland of Thailand gemaakt. We versturen je slinger zo snel mogelijk. En met onze gratis inpakservice hoef je het cadeautje zelfs niet meer in te pakken, je ontvangt het helemaal klaar om te geven! Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar sylvia@kiddycolors.com of bel naar 0599-202801.

Anderen bekeken ook:

Slinger met naam baby | Slingers geboorte | Op maat gemaakte slingers

Nog vragen of opmerkingen over onze webshop of onze producten? Neem dan telefonisch contact op of bereik ons via e-mail of WhatsApp!