Verjaardag slingers

Verjaardag slingers

De verjaardag van je kind vieren? Daar hoort natuurlijk versiering bij! Verjaardag slingers heb je in alle soorten en maten. Op zoek naar een speciale slinger? Dan ben je bij KiddyColors aan het juiste adres.

Unieke slingers

Een verjaardag slinger van KiddyColors stel je helemaal zelf samen. Je bepaalt de letters, de cijfers, de kleuren en de figuurtjes die erop komen. Zo kun je zelf kiezen of je bijvoorbeeld “Hoera” wilt toevoegen, of het woord “jarig”. Wij maken hem vervolgens helemaal naar jouw wensen.

 En ook nog eens duurzaam

De KiddyColors slingers zijn 100% Fairtrade en helemaal met de hand gemaakt. We maken gebruik van duurzame materialen en daarom gaan de slingers, in tegenstelling tot veel andere verjaardagsslingers, jarenlang mee. En het leukste is: de slinger is zo ontworpen, dat je ieder jaar heel gemakkelijk zelf de leeftijd kunt aanpassen. Daarvoor hoef je dan alleen nog maar het getal te bestellen.

KiddyColors verjaardag slingers zijn:

✔️ Op maat gemaakt volledige naar jouw wens
✔️ 100% fairtrade
✔️ Hoogwaardige kwaliteit
✔️ Gratis verzending vanaf 60 euro (NL&BE)

Bestel je cadeautje bij ons in de webshop

Ben je enthousiast over de mogelijkheid van gepersonaliseerd verjaardag slingers? Twijfel dan niet langer en bestel dit cadeautje inclusief een leuke cadeaubon meteen! Wanneer je je eigen slinger samenstelt, kun je aangeven dat je graag nog even een foto wilt zien voor we aan de slag gaan. Op die manier weet je precies wat je kunt verwachten. Afhankelijk van je bestelling en onze voorraad wordt je slinger in Nederland of Thailand gemaakt. We versturen je slinger zo snel mogelijk. En met onze gratis inpakservice hoef je het cadeautje zelfs niet meer in te pakken, je ontvangt het helemaal klaar om te geven!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar sylvia@kiddycolors.com of bel naar 0599-202801.

Anderen bekeken ook:

Slinger met naam baby | Slingers geboorte | Op maat gemaakte slingers

Nog vragen of opmerkingen over onze webshop of onze producten? Neem dan telefonisch contact op of bereik ons via e-mail of WhatsApp!