KiddyColors is Fairtrade

Ben jij op zoek naar een origineel kraamcadeau? Of een leuke manier om de naam van je pasgeboren baby bekend te maken? Of naar leuke decoratie om de kinderkamer mee in te richten? De keuze is enorm: je kunt het zo gek niet bedenken. Maar heb je er wel eens over nagedacht waar al deze producten vandaan komen? Weet jij bijvoorbeeld of ze onder eerlijke werkomstandigheden zijn gemaakt? Het antwoord op die vraag zul je nooit zeker weten.

100% garantie

Bij KiddyColors krijg je 100% garantie dat ieder product met liefde en aandacht is gemaakt. We vinden eerlijke handel zeer belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers werken onder uitstekende omstandigheden kunnen werken en een eerlijk salaris verdienen. Het team achter KiddyColors heeft plezier in haar werk en maakt de slinger met de gedachte: ‘door moeders, voor moeders’. Daarom kunnen we gerust zeggen KiddyColors is Fairtrade!

Veilig speelgoed

De KiddyColors naamslingers zijn volledig getest door SGS en Intertek en voldoen aan alle veiligheidseisen waaraan speelgoed moet voldoen. De stoffen slingers zijn dus ook helemaal veilig voor kleine kinderhandjes. Daarnaast gebruiken we duurzame materialen, om ook ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

De KiddyColors stoffen naamslingers kun je dus niet alleen met enthousiasme, maar ook met een goed gevoel ophangen in de babykamer.

 

De reacties van onze klanten

Inmiddels hebben we al meer dan 6000 naamslingers mogen maken. En we krijgen regelmatig hartverwarmende reacties van onze klanten:

“In het kantoor van KiddyColors.com in Thailand draait de ventilator op volle toeren. Kratten vol letters van stof, kasten met mappen, stapels stofjes en samples en drie dames die ijverig letters bij elkaar zoeken voor de fameuze naamslingers van Kiddycolors.com.” (bezoek van Natascha van Flavourites aan ons kantoor in Thailand)

“Leuke cadeautjes voor de allerkleinsten shop je niet alleen hip & safe, maar ook met een extra goed gevoel, bij KiddyColors, de kleurrijke webshop met kidsproducten.”

“Zeer goede service, snelle levering. Producten mooi verpakt en producten zagen eruit net zoals aangegeven op de website.”

“Heel mooi afgewerkte naamslinger! Heel tevreden! Het is zoiets origineels. Ben heel benieuwd naar de reacties die we zullen krijgen wanneer ik bevallen ben!”

“Ik heb al een paar naamslingers naar Duitsland en Nederland besteld en ze waren altijd heel mooi gemaakt. Ikzelf en alle andere ouders vonden de naamslingers altijd heel bijzonder en mooi. Ik was ook blij over de flexibiliteit om de naamslingers ook naar Duitsland te kunnen sturen.”

“Wat ontzettend mooi is ook deze naamslinger geworden voor onze zoon. Het is alweer bijna vier jaar geleden dat we de naamslinger voor onze dochter binnen kregen, daar zijn we nog steeds blij mee. Super bedankt voor de goede service met status updates!”

KiddyColors is Fairtrade en daar zijn we trots op ! Kijk hier voor meer reviews die zijn verzameld via webwinkelkeur