RETOURNEREN

Ben je niet tevreden over je ontvangen bestelling? Dan kun je de producten natuurlijk altijd terugsturen. Om dit proces soepel te laten verlopen, willen we je vragen je aan de volgende stappen te houden;

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je 14 dagen te tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.
De retourkosten zijn voor eigen rekening, we adviseren altijd om met Track & Trace te versturen aangezien jezelf verantwoordelijk bent voor de retourzending. 

Uitzonderingen gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten met naam, maatwerk figuren.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kiddycolors.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het ontvangen van je retour terugstorten. Mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.