Koop een Tweeling Naamslinger

Een Tweeling Naamslinger is een slinger met meer dan 1 naam . Van jezelf of van de baby’s van je zus, beste vriendin of nichtje natuurlijk, want een Geboorteslinger met naam is een geweldig cadeautje voor de geboorte van een kind. Deze Tweeling naamslinger wordt zo gemaakt dat je hem als een hele lange slinger kan hangen maar daarna als 2 losse naamslingers. leuk toch! Dan hebben ze straks allebei een eigen naamslinger. Tot die tijd is het natuurlijk superleuk als ze bij elkaar hangen.

✔️Handgemaakt in Thailand
✔️100% fairtrade
✔️Levenslange garantie

Horizontale Naamslinger tweeling

 

Welke Tweeling Naamslinger van stof bestel jij in onze webshop?

Onze stoffen geboorteslingers worden met liefde handgemaakt door Thaise moeders. Ze vinden een Tweeling naamslinger altijd bijzonder om te maken. Je kan uit alle kleuren stoffen die we hebben een combinatie maken en als je het leuk vindt een & teken ertussen laten maken.

De geboorteslingers zijn van hoogwaardige kwaliteit

De geboorteslinger van stof wordt gemaakt van verschillende gekleurde stoffen van goede kwaliteit. De stoffen letters en figuurtjes wisselen we af met gekleurde en houten kraaltjes en vilten vormpjes die BPA-vrij zijn. Alle materialen zijn uitvoerig getest en de producten beschikken over een CE-keurmerk. Dit betekent dat ze voldoen aan alle veiligheidsregels voor speelgoed die door de EU zijn opgesteld. Onze slingers zijn dus helemaal veilig voor kleine kinderhandjes!

Koop je geboorteslinger in onze webwinkel

Je geboorteslinger van stof bestel je snel en eenvoudig bij KiddyColors. Stel de slinger precies samen zoals jij hem graag wilt hebben. Kies de letters, figuurtjes en kleuren voor de slinger uit en wij laten hem in Thailand helemaal op maat voor je maken. Betalen gaat makkelijk met alle bekende betaalmethodes, waaronder iDeal, PayPal en Apple Pay. Als je vragen hebt, neem je eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0599-202801 of te e-mailen naar sylvia@kiddycolors.com.

Anderen bekeken ook:

Slinger met naam | Stoffen verjaardagsslinger | Stoffen slinger met naam

Nog vragen over de Tweeling Naamslinger of onze producten? Neem dan telefonisch contact op of bereik ons via e-mail of WhatsApp!