Een feestelijke verjaardag voor jouw kindje

Verjaardagsslinger Feestje

 

verjaardagsslinger feestje

 

De verjaardag van jouw kindje is altijd een feestelijk moment waar je echt even bij stil staat en wat groots gevierd moet worden.

 

Een dag waarop je zoon of dochter volledig in de spotlights staat en en de huiskamer is versierd met slingers en ballonnen en taart en cadeautjes mogen ook niet ontbreken.

 

 

Huiskamer versieren

 

De avond van te voren versier je het huis. Zo begint de dag gelijk feestelijk en je kindje voelt zich meteen helemaal jarig! Onze verjaardagsslinger is een prachtige toevoeging op het geheel.

 

Uiteraard kun je kiezen voor een papieren slinger om de boel op te fleuren, maar deze verkleurt snel en kun je maar net aan 1 jaar gebruiken. Niet echt duurzaam als je het mij vraagt.

 

Met onze stoffen verjaardagsslinger met verwisselbare cijfers zit je echt jaren goed.

 

Combinatie Kleurencombinaties Verjaardagsslinger

combinatie kleurencombinaties verjaardagsslinger

 

We ontwerpen de verjaardagsslinger qua kleurencombinatie en figuurtjes helemaal op maat, zodat het perfect past bij jouw stijl. Zo heb je altijd een unieke verjaardagsslinger om op te hangen.

 

Je kunt het heel persoonlijk maken met de naam van je kindje aan de slinger of met het woordje HOERA, zodat het voor ieder gezinslid te gebruiken is.

 

Zo kun je zelf je kleurencombinatie kiezen. Op onze website vind je 4 verschillende kleurencombinaties. Deze hoef je helemaal niet te bestellen.

 

Je kunt per kleurencombinatie aangeven welke kleuren je er wel of niet in wilt. Of misschien wil je wel een compleet andere kleurencombinatie? Dat is geen enkel probleem. Geef het even aan in het opmerkingenveld of neem even contact met ons op. En wij maken de slinger helemaal naar jouw wens.

 

stoffen verjaardagsslinger

Stoffen Verjaardagsslinger

 

Duurzaam

 

Het verwisselen van de cijfers is zo gedaan. Dit doe je heel gemakkelijk, met de elastiekje aan weerszijden van de cijfers. Zo kun je ook het cijfer 10 t/m 21 jaar maken, want we leveren er ook een tussenstukje bij waarmee je 2 cijfers naast elkaar kunt ophangen.

 

Ook ontvang je een stoffen opbergzakje waar je de slinger na iedere verjaardag weer in kunt opbergen.

 

Zwart Witte Verjaardagsslinger Met Cijfers

zwart witte verjaardagsslinger met cijfers

 

Stijlvol & 100% kwaliteit

 

Bij KiddyColors ligt de nadruk op stijlvol en 100% kwaliteit. We gebruiken een hoogwaardige kwaliteit stof voor de letters en figuurtjes in vrolijke kleurtjes, bijpassende BPA-free gekleurde en houten kraaltjes en vilten sterretjes en hartjes. Daarnaast zijn al onze slingers getest en veilig voor kleine kinderhandjes.

 

Al onze slingers worden volledig met de hand gemaakt in Thailand. Hier verdienen jonge moeders een eerlijk salaris en werken onder goede omstandigheden. Zo ontvang jij een slinger met een eerlijk verhaal.

 

Verjaardagsslinger Eerlijk Handgemaakt

verjaardagsslinger eerlijk handgemaakt

 

Nog feestelijker..

 

Wist je, dat je naast onze populaire verjaardagsslingers ook een feestelijke verjaardagsmuts kunt bestellen in dezelfde kleuren als onze verjaardagsslingers. Zo maak je een verjaardag helemaal compleet.

 

En wat zal het geweldig staan op foto’s om je kindje te zien met zo’n gave verjaardagsmuts op en de verjaardagsslinger op de achtergrond.

 

Ook deze verjaardagsmuts met verwisselbare cijferset gaat jaren mee en is in verschillende kleurencombinaties te bestellen. De verwisselbare cijfers plak je er gemakkelijk op door het klittenband aan de achterzijde van de vilten rondjes.

 

Verjaardagsmuts Multicolour
Verjaardagsmuts Multicolour

verjaardagsmuts multicolour

 

 

Nieuwsgierig geworden en kun je niet wachten om jouw perfecte verjaardagsslinger samen te stellen.

 

Ga dan snel naar onze feestelijke pagina om jouw verjaardagsslinger helemaal op maat te laten maken.

 

Shop onze verjaardagsslinger + verjaardagsmuts nu met een superleuke najaarskorting.

 

Ontvang meteen 25% korting met code: jarig25

 

 

 

 

De waardering van www.kiddycolors.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 846 reviews.
Wij maken gebruik van functionele cookies, wil je meer weten lees ons cookie beleid.
Chat openen
1
Sylvia van Kiddykado hier, Hulp nodig?
Hallo, Sylvia van KiddyColors hier,
Waarmee kan ik je helpen?