3 stappen voor een geweldige kinder speelhoek

 

De lente komt er bijna aan! Het begin van een nieuw seizoen, is ook de start om het huis weer op te leuken. In dit blog nemen we de kinderspeelhoek onder de loep, want een vrolijke speelhoek in de huiskamer is de perfecte plek voor je kids om lekker te kunnen kleuren, knutselen of huiswerk te maken.

 

Je hebt misschien niet meteen zin om de muur waar de speelhoek is te gaan schilderen. Daarom hebben wij een rek gekocht, die je aan de muur kunt bevestigen. Waar je de mooiste creaties van je kind aan kunt hangen. M.b.v. van leuke klemmetjes hang je alles hier gemakkelijk aan op.

 

 

Zorg dat je vrolijke mandjes of bakjes op het tafeltje hebt staan met kleurpotloden en stiften. Zo gaan kinderen veel sneller aan de slag. Je kunt hiervoor onze gehaakte mandjes gebruiken, maar er zijn ook genoeg andere leuke bakjes of mandjes te verkrijgen.

 

 

 

Je maakt het geheel af met leuke bijpassende accessoires in de kleurstelling, die je wilt gaan gebruiken. Wij hebben gekozen voor de trendy kleurencombinatie zwart-geel-grijs, omdat deze momenteel zeer populair is. Met  onze naamslinger met de naam van je kind(eren), weet hij of zij meteen voor wie dit hoekje bedoeld is. Je kindje kan meteen tot 10 leren tellen met de cijferslinger aan de muur.

 

 

 

” En nu fijn gaan spelen! Dan kan mama even genieten van haar cafe Latte.”

 

 

 

De waardering van www.kiddycolors.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 846 reviews.
Wij maken gebruik van functionele cookies, wil je meer weten lees ons cookie beleid.
Chat openen
1
Sylvia van Kiddykado hier, Hulp nodig?
Hallo, Sylvia van KiddyColors hier,
Waarmee kan ik je helpen?