De 4 meest gestelde vragen over onze naamslinger

Alle Naamslingers Maken We Met De Hand Bij Kiddycolors

 

Regelmatig krijgen we vragen over onze naamslingers. Met name vragen of er ook andere opties mogelijk zijn. Op de meeste vragen, krijg je als antwoord “JA, dat is mogelijk, dat kunnen we ook!” In dit blog zetten we de 4 meest gestelde vragen voor jou op een rijtje.

 

Vraag 1: Is er ook een andere kleurencombinatie mogelijk?

 

Al onze naamslingers worden volledig met de hand gemaakt en per stuk gemaakt door een geweldig team van vrouwen in Thailand. Hierdoor is het voor ons niet al te ingewikkeld om aanpassingen te doen. De meeste letters hebben we in grote bakken op voorraad liggen. Letter voor letter en kraal voor kraal wordt de slinger geregen. We kunnen dus heel gemakkelijk een andere kleurencombinatie voor je maken. Of misschien een kleurtje weglaten. I.p.v  van naturel-donkerblauw alleen donkerblauw of een combinatie met geel. Alles is eigenlijk wel mogelijk.

 

 

Wij gaan bij KiddyColors voor persoonlijke service. Dat vinden we heel erg belangrijk. En kunnen we samen met jou bekijken welke naamslinger precies past bij de babykamer. We denken graag met je mee om tot een mooi eindresultaat te komen. Een geboorteslinger is een item die je graag jaren wilt blijven gebruiken en misschien ook wel later aan je kind cadeau wilt geven als herinnering. Dus jouw bestelde naamslinger moet dan ook helemaal perfect zijn.

 

Vraag 2: Maken jullie ook accenten op letters?

 

Sommige namen hebben accenten, streepjes of puntjes op de letters. Denk aan een naam als Daniël, of Féline. Je wilt natuurlijk een naamslinger met exact de naam van je kindje. Hier houden we bij KiddyColors dus helemaal rekening mee. En maken we ieder accent, die je je maar kunt bedenken.

Accenten Op Letters Naamslingers

Sommige namen bestaan uit 2 namen en dus met een streepje ertussen. Ons advies hierin is om geen streepje te laten maken door ons, want dat ziet er absoluut niet mooi uit.  Hoe we dat oplossen? Tussen alle letters hangen vilten sterretjes of hartjes. Afhankelijk van welke kleur naamslinger je wilt bestellend. Tussen 2 namen maken we dan juist geen vilten sterretje of hartje, maar extra kraaltjes. Zo zie je dus duidelijk het verschil tussen beide namen.

 

Vraag 3: Kan ik ook andere figuurtjes bestellen?

 

Heeft de kinderkamer een bepaald thema en wil je de figuurtjes van de naamslinger in hetzelfde thema laten terugkomen? Geen probleem! We kunnen ook andere figuurtjes maken. Onlangs hebben we bijvoorbeeld nog een naamslingers gemaakt met een leeuw, konijntje en raket! Deze figuurtjes hebben we niet standaard in ons assortiment, maar maken deze graag voor je. Ook dit gaat weer in overleg.

 

Voor de custom made figuurtjes betaal je wel meer dan voor de standaard figuurtjes. Dit komt omdat er een ontwerp proces aan vooraf gaat. Nadat we de figuurtjes hebben ontworpen, sturen we ter goedkeuring een aantal foto’s op. Ben je niet tevreden? Geen probleem, we gaan net zo lang door totdat het figuurtje helemaal naar wens is. Let op! We maken geen bekende figuurtjes, denk aan Disney figuren of b.v. Woezel en Pip.

 

Vraag 4: Wanneer heb ik de slinger in huis?

 

Nadat we je bestelling hebben ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen om de slinger te versturen. We krijgen erg veel bestellingen en we maken iedere slinger met heel veel liefde en aandacht. Dus het duurt even voordat we de slinger klaar is, omdat het een zorgvuldige klus is om een naamslinger te maken. Daarom rekenen we hier maximaal 5 werkdagen voor.

 

Inpakken Naamslingers Kiddycolors
Inpakken Naamslingers Kiddycolors

 

We doen natuurlijk ons uiterste best om het eerder te versturen. Heb je echt heel erge haast, omdat je b.v. bijna bent uitgerekend? Dan kun je dit aangeven aan het einde van je bestelling. En gaan we ons best doen om het binnen 2 werkdagen te versturen.

 

Daarnaast heb je te maken met een langere verzendtijd, omdat je slinger komt helemaal uit Thailand. De verzendtijd is 9-12 werkdagen. Gemiddeld kun je rekenen op ongeveer 10 dagen. Dus zorg dat je je slinger op tijd besteld.

 

Je wilt tenslotte de slinger op kunnen hangen direct na de geboorte van je kindje.

 

Naamslingers Naturel Donkerblauw Roze

 

Mis je een vraag? Plaats dan hieronder je reactie.

 

 

 

De waardering van www.kiddycolors.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 833 reviews.
Wij maken gebruik van functionele cookies, wil je meer weten lees ons cookie beleid.
Chat openen
1
Sylvia van Kiddykado hier, Hulp nodig?
Hallo, Sylvia van KiddyColors hier,
Waarmee kan ik je helpen?