KiddyColors staat voor 100% fair trade

Fairtrade

 

 

fairtrade

 

 

Als je bij ons een naamslinger koopt. Dan koop je een product met een eerlijk vehaal. Wat bedoelen we hier eigenlijk mee?

 

 

Fair trade

 

Een product met een eerlijk verhaal houdt in, dat het fair trade is geproduceerd. Fairtrade is de internationale term voor eerlijke handel waar eerlijke lonen tegenover staan en daar staat KiddyColors ook voor! Door de eerlijke lonen, krijgt de lokale bevolking écht een kans op een beter leven. Door het kopen van Fairtrade producten weet je zeker dat werknemers die de producten hebben gemaakt eerlijk zijn beloond en dat geeft een goed gevoel, toch?

 

 

met de hand gemaakt kiddycolors

Met De Hand Gemaakt Kiddycolors
Met De Hand Gemaakt Kiddycolors

 

Meer dan eerlijke lonen

 

Naast dat wij onze medewerkers een eerlijk loon betalen. Gaan wij hierin nog een stapje verder. Zo mogen de vrouwen hun eigen werktijd indelen, zodat hun werk te combineren blijft met de zorg voor hun gezin. Mogen ze hun jonge kinderen ook mee naar het kantoor nemen. De moeder van een van mijn medewerkers houdt dan een oogje in het zeil.

 

 

Met Mijn Team Thailand Kiddycolors

met mijn team thailand kiddycolors

 

Daarnaast betalen we een groot gedeelte van het schoolgeld voor de kinderen van onze medewerkers. En betalen we een gedeelte mee als er hoge ziekenhuisrekeningen zijn.

 

 

Wanneer is een product fair trade?

 

Om een product fairtrade te kunnen noemen, moeten alle partijen in de handelsketen aantoonbaar maken, dat zij aan de internationale principes van fairtrade voldoen. Maar wanneer is een product nou Fairtrade? Wanneer je een product Fairtrade wilt noemen, moet je minimaal aan de onderstaande punten voldoen.

 

 

Wanneer er geen kinderarbeid is en gelijke behandeling van mannen en vrouwen.

 

Wanneer er respect voor mens en milieu is.

 

Als er aandacht voor menswaardige omstandigheden is.

 

Wanneer er een duurzame handelsrelatie wordt opgebouwd met de producenten.

 

Als boeren een eerlijke en goede prijs voor hun producten krijgen.

 

Als er inzicht in doel en werkwijze van alle handelspartners is.

 

Als er wordt ingekocht bij importeurs die zich houden aan de regels.

 

Wanneer er gelijkwaardig wordt gehandeld.

 

 

Wij houden ons aan alle bovenstaande regels. Zo kopen wij veel van onze materialen in bij lokale mensen. Wij betalen hen een hogere prijs, dan wanneer ze dit aan “de markt” moeten verkopen.

 

 

Materialen Kiddycolors

materialen kiddycolors

 

Met liefde en aandacht gemaakt

 

Bij KiddyColors krijg je de absolute garantie, dat ieder product met liefde en aandacht is gemaakt. KiddyColors staat voor 100% eerlijke handel. Dit houdt in, dat onze medewerkers echt plezier in hun werk hebben en goed betaald worden voor het werk dat ze doen.

 

De producten hebben een verhaal waar jij absoluut blij van zult worden. En hang jij die kasthanger of naamslinger met een goed gevoel in de babykamer van je kindje.

 

Wil je onze medewerkers aan het werk zien? Bekijk dan ons filmpje

 

Maken Slinger Kiddycolors

maken slinger kiddycolors

 

Gelukkig wordt er steeds meer aandacht besteed aan fair trade productie en vind je steeds meer fairtrade producten in de winkels.

 

 

Fairtrade Week!

 

Zo vindt van 4 t/m 12 mei de voorjaarseditie van de Fairtrade Week plaats. In deze landelijke campagneweek zetten bedrijven, winkels, Fairtrade Gemeenten en vele vrijwilligers zich in voor Fairtrade producten en producenten.

 

 

Kies jij voor fair trade?

 

Ben jij in de financiele positie dat je kunt kiezen welk product je koopt? Koop je dan altijd een fair trade product? Je betaalt wel wat meer, maar je weet dan wel dat de mensen die hebben bijgedragen bij de productie van dit product een betere toekomst hebben.

 

 

Zo maken we met elkaar de wereld een beetje mooier

 

 

Mijn Team
Mijn Team

mijn team

 

Koop hier jouw fair trade product

 

button bestel nu

 

De waardering van www.kiddycolors.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 833 reviews.
Wij maken gebruik van functionele cookies, wil je meer weten lees ons cookie beleid.
Chat openen
1
Sylvia van Kiddykado hier, Hulp nodig?
Hallo, Sylvia van KiddyColors hier,
Waarmee kan ik je helpen?