Populairste namen van 2018

Hello World Slinger Kiddycolors Kinderkamer

 

 

Hello world mint2

 

 

Het jaar is weer bijna voorbij en 2019 staat voor de deur. In dit blog blikken we terug op de meest populaire namen van 2018. Ideaal als je op zoek bent naar een leuke  naam voor jouw kindje óf als je gewoon benieuwd bent of jouw naam tegenwoordig nog een beetje hip is. Een tipje van de sluier: de grote winnaars zijn Julia en Lucas! Lees je mee?

 

naamslinger zwart wit paardje

Naamslinger Zwart Wit Paardje

 

Bij KiddyColors zien we heel wat leuke en originele namen voorbijkomen en daar worden we heel blij van. Maar je ziet ook, dat er met dank aan de celebrities, momenteel een trend binnen de babynamen zichtbaar is en dat is de aparte babynamen trend. Denk aan Apple, Suri, Peaches en Poppy Honey, Bronx Mowgli of Buddy Bear. Is dit niet helemaal jouw ding en ben je toch meer van babynamen van eigen bodem? Lees dan ons inspiratie blog  Oudhollandse babynamen.

 

 

De Sociale Verzekeringsbank heeft laten weten welke namen er dit jaar het meest gekozen zijn door kersverse ouders. Vorig jaar waren Anna & Daan de nummers 1, maar die worden in 2018 van de troon gestoten. Sterker nog: Anna verdwijnt compleet uit de Top 10. Hieronder de 10 populairste jongens en meisjesnamen. Welke is jouw favoriet?

 

.naamslinger mint grijs dierenslinger

Naamslinger Mint Grijs Dierenslinger

Populairste jongensnamen

 

Lucas

 

Noah

 

Levi

 

Sem

 

Luuk

 

Finn

 

Milan

 

Daan

 

Bram

 

Mees

 

Naamslinger Tess Klein

naamslinger tess klein

 

Populairste meisjesnamen

 

Julia

 

Emma

 

Sophie

 

Tess

 

Zoë

 

Anna

 

Mila

 

Sara

 

Eva

 

Noor

 

 

En als je dan de naam voor je kindje hebt bedacht? Dan is het natuurlijk fantastisch om deze naam groots aan te kondigen na de geboorte met een van onze vele naamslingers. Die mag echt niet ontbreken. Om daarna een prachtig plekje te krijgen op de babykamer.

 

En wil je graag weten welke namen zullen favoriet gaan worden in 2019. Volg ons dan via Facebook en Instagram. Iedere maand laten we je weten welke namen die maand favoriet zijn.

 

 

De waardering van www.kiddycolors.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 833 reviews.
Wij maken gebruik van functionele cookies, wil je meer weten lees ons cookie beleid.
Chat openen
1
Sylvia van Kiddykado hier, Hulp nodig?
Hallo, Sylvia van KiddyColors hier,
Waarmee kan ik je helpen?